Nieuws

Antwerp 10 Miles 2016

Op zondag 17 april 2016 hebben bijna 40.000 lopers op Linkeroever deelgenomen aan de Antwerp 10 Miles, de Antwerp Marathon, de Kids Run, de Short Run en de Ladies Run. Ook Thermoco was van de partij.

Thermoco vaste partner bij KBC

Al 15 jaar werken Thermoco en KBC Samen. KBC voert een zeer strak leveranciersbeleid waarin bedrijfsethiek, duurzaam en maatschappelijk ondernemen bovenaan de lijst staat. ook energiebesparing is een zeer ...

Thermoco klimatiseert de zoete sector

Lekkerland is de toonaangevende groothandels- en distributiefirma voor de convenience-markt. In België en Luxemburg leveren ze momenteel aan meer dan 8000 klanten! Succesvolle basisassortimenten als dranken, snoepgoed ...

Extranet

Login   

 

Thermoco vandaag

Momenteel garanderen een 120 tal medewerkers de kwalitatieve werking van het bedrijf.

Bekijk hier ons organigram.

In een streven naar efficiëntie is Thermoco opgedeeld in een afdeling die de verkoop en de installatie groepeert enerzijds en de dienst na verkoop anderzijds.

De afdeling verkoop en installatie te Antwerpen, onder leiding van Jurgen Vanhees, bestaat uit een studiedienst die maatoplossingen uitwerkt en een installatiedienst die erop toeziet dat de installaties perfect en snel uitgevoerd worden. Onze technische mensen berekenen de installatie als een techneut en niet als een verkoper, dus technische kwaliteit primeert.

De dienst na verkoop te Antwerpen, onder leiding van Ludwig Anthonissen, werkt volgens het principe "NA VERKOOP EINDIGT DE OPDRACHT NIET, MAAR BEGINT ZE PAS". Deze afdeling garandeert een uitstekende 24 uur service, 7 dagen op 7, en de mogelijkheid om alle onderhoudswerken uit te voeren met of zonder preventieve onderhoudscontracten.

Onze afdeling te Lummen staat in voor de installaties en service voor de regio Limburg, Brabant en Wallonië. Dit filiaal staat onder leiding van Rudie Vanhoutte. Deze afdeling is naast HVAC installaties ook gespecialiseerd in koel- en vriescellen op maat.

Thermoco is met zijn 30 jaar ervaring, de professionele partner voor al uw koel- of klimaattechnische problemen. Elke ruimte, elke situatie vereist een individuele benadering.

Voor deze oplossingen op maat kan u bij ons terecht.